Coronasituationen Sommareventet

 

Helgen den 29-30 maj 2021 är Podengo Friends Sommarevent planerat att genomföras för första gången. Idén visade sig vara väldigt populär och alla 50 platser blev fullbokade på bara några dagar vilket vi i eventgruppen blev oerhört glada över. Vi ser verkligen fram emot Sommareventet tillsammans med er.

 

Då vi bokade eventet kunde varken vi eller Gålö Havsbad tänka tanken att vi skulle ha en Corona pandemi som fortfarande pågår efter drygt 1 år, och situationen gör det omöjligt för alla parter att veta hur det kommer att se ut i månadsskiftet maj-juni i år.

 

Vi har under hela vägen försökt planera för ett så Corona ”säkert” event som möjligt, och vi har till och med haft en liten plan B. Men, om dagens situation och restriktioner från både myndigheter och SKK råder även längre framöver kommer eventet inte kunna genomföras. Restriktionerna medger att max 8 personer samlas utomhus, och inga samlingar inomhus överhuvudtaget annat än där man absolut måste. Det vore så klart oerhört tråkigt om vi tvingades ställa in.

 

Om vi mot förmodan inte får genomföra det på grund av restriktioner så kommer eventet, i överenskommelse med Gålö, flyttas i sin helhet till våren 2022. Det innebär att du som har en plats kommer att behålla både den och boendet, det vill säga allt flyttas med till det nya datumet. Besked om eventuell flytt kommer vi få i mitten/slutet av april då vi och Gålö stämt av rådande läge och restriktioner igen. Vi återkommer då med ny information.

 

Men, vi i eventgruppen tänker positivt och har i dagsläget inget annat mål än att genomföra eventet den 29-30 maj i år, vi hoppas att ni har samma förhoppning som vi har. Nu håller vi alla tummar och tassar för Coronas nergång och vårt event!

 

Bästa hälsningar från
Eventgruppen Podengo Friends Sweden