Information om Podengo Friends Sommarevent 2022

 

Helgen 4-5 juni 2022 anordnas Podengo Friends Sommarevent på Gålö Havsbad, i naturskön miljö vid havet. Det blir en härlig helg för podengovänner där vi bland annat kommer att erbjuda olika ”prova på” aktiviteter för dig och din hund. Helgen rymmer också en intressant föreläsning, luncher, gemensam middag, övernattning, vänskap, glädje och mycket annat skoj.

Som trevlig final på söndagen avslutar vi med en utställningsträning där Agneta Kappers, som är auktoriserad FCI domare, håller en öppen bedömning av de hundar som vill delta. Vi som hjälps åt att arrangera eventet är Podengo Friends, Krullets kennel, Eva Mittler och Irma Aalto.

Jättekul om du vill vara med oss! Viktigt är dock att du tar del av all information här innan du anmäler dig.

 

Aktiviteter
Vi har hyrt delar av området där vi bland annat kommer att ha olika ”stationer” med aktiviteter du kan prova på med din podengo, som exempelvis spåraktivitet, balansövning osv. Du bestämmer själv vilka aktiviteter du vill prova.
Söndagens utställningsträning innebär att Agneta Kappers berättar hur det går till och hur hundarna bedöms, ett utmärkt tillfälle också för dig som inte ställt ut tidigare. Alla hundar kan delta, även kastrerade.

 

Föreläsning
Under lördagen kommer Ulrika Claeson Månsson att föreläsa för oss. Föreläsningen heter Hundens och människans relation. Ulrika, som är hundpsykolog och hundinstruktör, har sedan barnsben mångårig erfarenhet av hundar och uppfödning. Hon var den som grundade Skövde hundskola och hon sitter i kommittén för MH frågor (Mentalbeskrivning Hund) i både svenska Schnauzer Pincher klubben (SSPK) och Dvärgschnauzerringen. Ulrika jobbar över lag med avelsfrågor och anlitas som föreläsare av både SKK och andra organisationer.

 

Anmälan
Varmt välkommen att göra din anmälan via knappen nederst på sidan. Anmälan är bindande, men först efter att vi bekräftat att du har fått plats. Platserna är tyvärr begränsade på grund av plats i lokal och boende, och vi kommer att ta anmälningarna i turordning som de kommer in.

 

Kostnad
2-dagarseventet kostar 650 kr per person och inkluderar alla aktiviteter, föreläsningen, öppenbedömningen, enklare lunch bägge dagar, middag lördag kväll och lite annat. Tillkommer gör kostnad för boendet, som varierar beroende på vilket alternativ du väljer.

Nämnda kostnader förutsätter dock att vi får ihop tillräckligt antal deltagare. I annat fall försöker vi hitta en lösning, men återkopplar för en diskussion med de som anmält sig.

 

Betalning
Betalar gör du först efter att du bekräftats plats och fått mer information från oss.

 

Plats och boende
Eventet hålls på Gålö Havsbad, en härlig plats vid havet, strax söder om Stockholm. Vi kommer att bo i de husdjurstillåtna stugorna enligt följande alternativ: 2-bäddsstuga (enkelsängar) med litet pentry, dusch o toalett i servicehuset intill. Eller 4-bädds (2 sovrum) villavagn. Vi ser gärna att fler kan dela stuga/villavagn för att boendeplatserna ska räcka. Vill du dela boende med en viss person är det viktigt att du uppger vem på din anmälan, samt att denne också har anmält sig/får plats. För dig som har husbil/husvagn har vi också bokat ett antal platser för det på området.

 

Måltider
I kostnaden ingår bägge dagar en lättare lunch, exempelvis god smörgås och dryck, samt middag på lördagskvällen. Frukost tar du med själv, pentry med kyl finns i boendet. Alternativt finns en minilivs på området.

 

Att tänka på!
Enligt Gålö Havsbads regler är hundar tyvärr inte tillåtna i konferens/middagslokalen. Det innebär att din hund måste kunna vara ensam i stugan under föreläsningen, ca 2 timmar, samt vid måltiderna.

 

Mer information
Till dig som bekräftas plats kommer vi att skicka ut lite mer detaljerad information om betalning, boende osv.

 

Annonspaket för uppfödare med flera
Under sommareventet finns det möjlighet för din kennel, eller ditt företag, att synas lite extra, vi kommer att presentera våra sponsorer på flera sätt. Nedan kan du se vilka alternativ du kan välja om du vill annonsera och på så sätt sponsra en fin helg för podengovänner. Självklart är sponsringen öppen för alla som vill bidra, både kennlar, företag och privatpersoner.

Annonspaket 1

Omnämnande på sponsorsidan + din helsidesannons i Podengo Friends Webmagasin

Logga/Kennelnamn/Företagsnamn/Namn i eventprogrammet som delas ut

Logga/Kennelnamn/Företagsnamn/Namn på skyltar i eventområdet

 

Pris: 900 kr

Vill du ha hjälp att göra din helsidesannons ordnar vi det helt kostnadsfritt.

Annonspaket 2

Logga/Kennelnamn/Företagsnamn/Namn som en enkel rad i magasinet.

 

Pris: Du sponsrar eventet med valfritt belopp, dock lägst 300 kr.

 

Du som vill annonsera/sponsra är varmt välkommen att skicka ett litet mail till:

mail@podengofriends.se

 

 

Varmt välkommen att anmäla dig till Podengo Friends Sommarevent 2022!

 

 

Anmäl dig till eventet här