Podengo Friends Team

Grundare av Podengo Friends.
Vi som grundade Podengo Friends Sweden heter Bert-Åke och Gunela och har en strävhårig liten podengo, Tizzel Ebbe Easter Cauldron ”Billy”.

Eftersom min hustru av hälsoskäl inte kan vara så aktiv har vi förstärkning av några fina podengovänner som gör en beundransvärd insats för Podengo Friends. Ni möter dem här nedan.

Åke och Susanne, Krullets kennel.
Åke är medadministratör i Podengo Friends och har hand om allt det ekonomiska som rör de kurser, event och aktiviteter vi anordnar. Han ser dessutom till att teknik och allt annat fungerar då vi kör föreläsningar och möten via Zoom. Åke ingår i eventgruppen som planerar och arrangerar Podengo Friends Sommarevent.

Sussie är utbildad instruktör i grenarna vardagslydnad, agility, rallylydnad, personspår samt klickerträning. Hon har hållit både spårevent och aktivitetsdag i hundhall för oss. Här sitter ingenting fast då vi klurar på lite nya aktiviteter, hon är positiv till det mesta. Även Sussie ingår i eventgruppen för sommareventen.

Eva, Enyas och Cintras matte.
Eva är teamets energiknippe! Hon har så många bra idéer om aktiviteter mm och är superduktig som Podengo Friends aktivitetsledare. Hon delar generöst med sig av sin kunskap till oss podengovänner och håller både roliga och lärorika aktiviteter för oss. En riktig tillgång för gruppen. Att hon dessutom ingår i eventgruppen är en bonus.

Björn och Marie, Dustys och Luckys husse och matte.
Vi är verkligen glada över att berätta om ett härligt tillskott i teamet från och med 2024. Nu blir vi fler som kan hitta på och hjälpas åt med roliga aktiviteter. Varmt välkomna i Team Podengo Friends. Vi ser fram emot ett nytt aktivt och roligt år tillsammans med er!

Utöver teamet har vi även ett antal fina podengovänner som är ombud för Podengo Friends träffar i övriga landet. Ni möter dem under fliken Våra ombud.

English