Podengoträffar 2020

Podengopromenad, Göteborg 6 december 2020

Äntligen var det dags för podengopromenad på ”bästkusten” En första guidning i Pollys hemtrakter. Några bilder från dagens promenad i Hisingsparken. Gänget gick lite vilse, men hade väldigt trevligt! Yrvädret Polly somnade snabbt väl hemma och förmodligen övriga hundar, hussar och mattar också.

Stort tack till dagens guider Miriam Ulvar & Marja Rolandsson och övriga podengovänner!

 

Till galleriet

 

Podengopromenad,  Östersund 22 november 2020

Podengopromenad i Brunflo där Agneta Österberg var guide. Det blev en skön promenad och så stannade gänget under vägen för att fika och grilla korv. Här några bilder från dagens promenad. Anders som fixade grillen, Mira Vedin o Lotta, Susan Sonesson, Mimmi Munkeby, Jannica Lindblom o Helen De Kanon som tog fina bilder. Lite råkallt o blåsigt var det, men annars en trevlig promenad!

Stort tack till Agneta och alla podengovänner!

 

Till galleriet

 

Podengopromenad, Järfälla 7 november 2020

Vi promenerade runt Säby Gård i Järfälla i ett vackert naturreservat på en fin slinga som passade alla, även de med små valpar. Vi stannade för en trevlig fika i en mysig skogsbacke.

Stort tack till Annika Björkman som var promenadens guide!

 

Till galleriet

 

Podengopromenad, Östersund 18 oktober 2020

Jämtland/Härjedalens Kennelklubbs hundpromenad slog vi ihop det med en podengopromenad och välkomnade alla podengovänner som ville följa med. Efteråt hade vi en trevlig stund tillsammans med medhavd fika.

Stort tack till Agneta Österbergsom höll i träffen med poddarna Plupp, Likko och Elvis!

 

Till galleriet

 

Podengopromenad, Erstavik 19 september 2020

Lördagen den 19 september kl.12:00 blev det en härlig podengopromenad i Erstavik, som är ett fint friluftsområde i Nacka. Väderprognosen gav oss övervägande soligt och ca 13 grader.

Vi promenerar ner till Stålsjön där vistannade för att fika vår medhavda matsäck.

Tack Erika Bjureby Saldes som guidade och alla som deltog!

Till galleriet

 

Podengopromenad, Gültsauudden i Luleå 22 mars 2020

Trots en litet kylslagen dag hade vi en mycket trevlig träff på Gültsauudden i Luleå. Det är så härligt att se de små kompisarna tillsammans.

Tack alla som kom, och stort tack Anita Klockare som ordnade dagens träff!

 

Till galleriet

 

 

Podengopromenad, Åkeshov 8 mars 2020

Så blev det äntligen dags för en podengopromenad i Stockholm igen. Eftersom vi befinner oss i Portugal blev det Enya med matte Eva Mittler som tog er med på promenad ute vid Åkeshov, Bromma.

Först en promenad med som vanligt trevliga samtal under vägen och sedan fika på café Blomman där hundarna alltid är välkomna.

Tack alla som kom, och stort tack Enya med matte Eva Mittler som var dagens guider!

Till galleriet