Podengoträffar 2021

Podengopromenad, Uppsala 8 april 2021

Denna gång blev det en podengopromenad i Uppsalatrakten invid Siggeforasjön för första gången!
Promenaden blev totalt 6 km på skogsbilväg och lättare skogsstig och vi stannade för en liten fika på halva vägen vid den vackra Ramsmossesjön.

Stort tack till dagens guide Elinor med sin lilla Russin!

 

Till galleriet

 


 

Podengopromenad, Uppsala 19 juni 2021

Så körde vi en repris i det natursköna området Siggefora i Uppsala.på den västra änden av Siggeforasjön och gick sedan samma 6 km. Efter halva vägen stannar vi även denna gång för att fika vid den vackra Ramsmossesjön.

Stort tack till vår guide Elinor med Russin!

Till galleriet

 


 

Podengoträff med viltspårtema, Stockholm 1 juli 2021

Idag var det extra roligt att packa väskan till podengoträffen. Temat var ”prova på viltspår”. Wow, vilka små stjärnor vi fick se!! Prinsen, Nessie, Gipsy, Katla och Dimma hade aldrig spårat förut men se så fint det gick. Lilla Nessie, är dessutom bara 5 månader gammal men skuttade glatt och modigt fram i spåret. Jättefin coaching och beröm blev det från bästa viltspårfröken Lena Lundin, ViLTspårarna, som också bjöd på grillkorv i skogsgläntan.

Vi avslutade med att dela ut liten goodiebag till både två- och fyrbenta samt tacka Lena för ännu ett härligt samarbete!

 

 

Till galleriet

 


 

Podengoträff vid Tollare hundrastgård, Stockholm 11 september 2021

21 hussar och mattar med 14 podengos blev vi på podengoträffen idag! Först blev det en härlig promenad som Texas med matte Sara guidade oss på i Tollare naturreservat, och efteråt blev det lek och bus i den stora hundrastgården där vi också intog lunch/fika. Idag kom också podengovänner som inte varit med på ett tag, och några nya som kom för första gången, så kul att få träffa er alla  Som alltid härliga pratstunder, och roligt att höra att flera har saknat podengoträffarna under pandemin. Glada hundar som fick leka i rastgården och klappas av många händer, bra miljöträning för de underbara, nyfikna valparna Atlas och Xanthos som var med för första gången – tror vi var en hel del tvåbenta som blev lite ”valpkära”.

Tack för en härlig träff allihop!

Till galleriet

 


 

Podengopromenad Göteborg, 9 oktober 2021

Tack för en supertrevlig stund alla medverkande vid podengopromenaden idag! Kramar!

Tack till Miriam Ulvar & Marja Rolandsson för att ni ordnade ännu en härlig podengoträff i Göteborg!

Till galleriet

 


 

Podengopromenad Stockholm, 4 december 2021

En fin podengoträff i vackert vinterväder blev det idag, riktigt skönt faktiskt då solen kom fram efter en stund. Idag var det Tuffe, Timon, Fidde, Billy, Nicolina, Charlie, Jackie, Xanthos, Nessie och Mio som kom med hussar och mattar, några så långt ifrån som Eskilstuna och Uppsala. Det blev först en fin promenadslinga längst Drevviken och i skogen för att sedan ”slå läger” vid strandkanten för fika samt värmande glögg och godsaker.

Tack till er alla som kom, ni ska veta att vi verkligen uppskattar det!

 

Till galleriet