Det här är Podengo Friends

Vänskap, glädje och samverkan

Podengo Friends Sweden är en privat Facebookgrupp för oss som har en Podengo Portugues, eller för dig som funderar på att skaffa rasen och vill lära dig mer om den. Gruppen startades med syftet att sprida vänskap, glädje och samverkan mellan oss som äger och älskar denna hundras. Detta genom en ödmjuk attityd på gruppsidan samt de podengopromenader och andra aktiviteter som ordnas. Vi hoppas också kunna förmedla en del tips, råd och information om rasen, i gruppen finns en mängd kunskap och erfarenhet hos både de uppfödare och podengoägare som är medlemmar i gruppen.

Facebooksidan är podengovännerna i gruppen varmt välkomna att skriva inlägg, dela med sig av bilder, berättelser, frågor, tips mm om rasen. Du som gör en förfrågan om att få gå med i gruppen måste besvara några frågor innan beslut om insläpp, detta för att vi bland annat vill skydda gruppsidan och dess medlemmar från SPAM/virus, oseriösa förfrågningar, reklam mm. Frågorna får du via Messenger så håll utkik där då du ansökt om att gå med. Då du blivit insläppt vill vi att du börjar med att läsa, samt följa, nedanstående beskrivning och policy för gruppen.

Med Podengo Friends är vår ambition och syfte att sprida vänskap, glädje och samverkan mellan oss podengovänner. Vi har en ödmjuk, vänlig och stöttande attityd och accepterar inte inlägg som är nedlåtande, mästrande, sarkastiska eller liknande, dessa förbehåller vi oss rätten att ta bort direkt. Vi förbehåller oss även rätten att välkomna, respektive utesluta, medlemmar genom en dialog och bedömning vi gör utifrån gruppens syfte. Vi välkomnar bilder och inlägg från både uppfödare och oss ”vanliga” podengoägare, och har inget förbud mot att renrasiga valpkullar eller omplaceringar visas på vår Facebook- eller hemsida.

Podengo Friends Sweden är en sluten grupp för att de som är med i gruppen ska känna sig trygga med att dela sina bilder, ”ventilera”, be om hjälp, fråga om råd mm utan att detta sprids, därav är det INTE tillåtet att dela, kopiera eller sprida inlägg, bilder och kommentarer utanför gruppen utan godkännande från admin och/eller berörda personer. Vi är en privat och oberoende grupp som haft ett flerårigt nära samarbete med Svenska Podengo Portuguêsklubben. Podengo Friends Sweden verkar via egen Facebook och hemsida. Företag som vill annonsera på sidan måste först kontakta admin för godkännande. Däremot är det ok för gruppens medlemmar att tipsa om hundbutiker, hund-/ägarkurser, hundaktiviteter och så vidare, eller lägga ut sina privata hundsaker till försäljning.

Under fliken Podengo Friends Team kan du läsa mer om oss i teamet.

 

English