Sommarevent

Helgen den 4-5 juni 2022 anordnades Podengo Friends allra första sommarevent, ett 2-dagars event för podengovänner. Det var en liten dröm vi hade haft ända sedan vi startade Podengo Friends Sweden men som man ibland säger så kom livet emellan, med bland annat min hustrus sjukdom. Med hjälp av våra vänner i Podengo Friends Team, och alla andra som ställde upp, kunde vi dock genomföra eventet till slut.

Vi valde Gålö Havsbad, ett naturreservat vackert beläget vid havet, med fina stugor och camping, fina promenadstråk, stora härliga gräsytor att ha aktiviteter på utan att störa andra, lokaler där vi kunde tillreda både lunch och middag samt ha föreläsning i, och så vidare.

Så, den 8 augusti 2020 la vi ut en inbjudan i Facebookgruppen till Podengo Friends Sommarevent på Gålö, och endast ett par dagar senare var alla 50 platser bokade. Så kul! Dock fick vi på grund av pandemin flytta fram eventet ett år, men 2022 blev det en härlig helg i sann podengo anda, vänskap och glädje.

Här nedan visar vi ett litet galleri från sommareventet men under fliken Podengo Friends Magazine hittar du ett specialnummer av magasinet där du kan läsa allt om eventet samt se alla fina bilder som togs av flera duktiga fotografer.

English