Här hittar du Podengo Friends profilartiklar

For english version please click here!

I Podengo Friends shop erbjuder vi utvalda profilprodukter med vår logotype och i Shop BJ Webdesign hittar du produkter med olika specialdesignade podengomotiv (butiken kommer löpande att kompletteras med nya artiklar och motiv). På den e-handelsplattform som vi använder oss av så kan man tekniskt ladda upp och redigera egna bilder och/eller den egna logotypen samt text. Vi har dock i vår profilbutik stängt av redigeringsverktyget eftersom vi önskar bibehålla den ursprungliga grafiska profilen och den design som BJ Webdesign har skapat åt oss, men du får gärna testa verktyget.

BJ Webdesign hjälper gärna dig vill låta trycka upp egna profilartiklar med egen logo/egna bilder och/eller öppna en egen butik, se BJ:s erbjudande om gratis logotype. BJ kan även hjälpa dig att skapa en logga, se exempel på logotyper, om du inte redan har en sådan. Kontakta BJ via mail alternativt på telefon +46 708 556 553 om du behöver hjälp eller har frågor om Podengo Friends shop. BJ Webdesign administrerar nätbutiken åt Podengo Friends Sweden och ansvarar för grafik, logotyper, text etc som trycks på produkterna. BJ hjälper dig gärna att förverkliga din idé om en egen profilbutik!

Filmen nedan visar och berättar kort om hur e-handelsplattformen, genom vilken BJ Webdesign säljer sina podengomotiv, fungerar. Notera att du i filmen kan välja undertexter på önskat språk.

English